Kalastusretket

Opastettuja kalastusretkiä järjestetään pääsääntöisesti 2-5 hengelle. Oppaan kanssa kalaan järjestettävät yhden hengen reissut ja isommat ryhmät ovat myös mahdollisia.

Kalaretkille lähdetään joko yrityksen tukikohdista Porvoon Gäddragista tai Helsingin Puotilasta. Muista paikoista tehtävistä retkistä sovitaan aina erikseen. Sekä Porvoon että Helsingin edustan saaristosta löytyy hienoja ja rauhallisia kalapaikkoja

Kalastuksen tärkein saalis on hauki, jonka tärppeihin on myös parhaimmat mahdollisuudet. Mahdollisuuksien mukaan voidaan kalastaa myös ahventa ja kuhaa. Alkukeväästä ja loppusyksystä saaliskaloina voivat olla myös siika ja taimen.

Kalaretki järjestetään aina rentouttavaksi kokonaisuudeksi, jossa kalasaalis on tärkeä, mutta ei ainoa tavoite. Tavoitteena on myös rento yhdessäolo, uusien asioiden oppiminen ja kauniista saaristoluonnosta nauttiminen.

Retken hintaan sisältyvät maittavat retkieväät. Yli neljän hengen ryhmien on mahdollista lisämaksusta tilata retkien yhteyteen tai retkien jälkeen luontoruokailu. Ruoan menu ja hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti.